:...:::...:[  Štvrtok, 28. Marec 2024     -=  =-     meniny má - Soňa  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Zvolen - Môťová, M. Bazovského 19   15 000 €  (451 890,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Byt č. 21 sa nachádza v murovanom bytovom dome, ktorý má jeden vchod, celkom 1+3 podlažia, pričom v podzemnom technickom podlaží sa nachádzajú spoločné priestory a pivnice, tri poschodia sú obytné, v dome je celkom 36 bytov.
Dom má sedlovú strechu s valbami, je zrekonštruovaný, t.j. dodatočne zateplený, okná sú vymenené za plastové, dom nemá výťah. Dispozične je každé obytné podlažie domu riešené so stredovou chodbou po celej dĺžke domu, vchod je zo štítovej strany domu. Byt sa nachádza na prvom poschodí, dispozične pozostáva z jednej obytnej miestností a z príslušenstva, ktoré tvorí chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC a pivnica. Podlahová plocha bytu s príslušenstvom je 31,08 m2. Byt je v pôvodnom stave, bez vykonaných rekonštrukcií, v súčasnom období je neobývaný, so zanedbanou údržbou. Bytové jadro je murované, v kúpeľni je smaltovaná vaňa a WC. V kuchyni je krátka linka na báze dreva so smaltovaným drezom, obyčajnou batériou, bez sporáka. Vnútorné omietky sú vápenné štukové hladké, podlahy v izbe sú parketové, z bukových vlysov, okná sú plastové, dvere drevené plné hladké, vykurovanie je ústredné z centrálneho zdroja, radiátory oceľové článkové. Obytný dom má priemernú údržbu, čomu zodpovedá aj jeho technický stav.
S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu v podiele 3108/112677. Spoločnými časťami domu sú základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstupy, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie, ako aj zvislé nosné konštrukcie. Spoločnými zariadeniami domu sú práčovňa, kočikáreň, ďalšie spoločné priestory, bleskozvod, STA, teplonosné prípojky od domového merača tepla, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky a to aj v prípade, že sú umiestnené mimo domu ak slúžia výlučne domu.
Podľa predložených podkladov bola pôvodná stavba daná do užívania v roku 1949, rekonštrukcia domu bola povolená stavebným konaním v roku 2006, pre výpočet opotrebovania nehnuteľnosti lineárnou metódou stanovujem životnosť domu vzhľadom na vykonané rekonštrukcie a zistený technický stav na 130 rokov.
Ťarchy :
  1. Zákonné záložné právo v prospech: Spoločenstvo vlastníkov bytov Bazovského 1907/19 podľa §15 ods.1 zák.č. 182/1993 Z.z.,
  2. Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa a.s. so sídlom Bratislava na základe zmluvy o zriadení záložného práva k nehnuteľnosti


 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: