:...:::...:[  Štvrtok, 28. Marec 2024     -=  =-     meniny má - Soňa  ]:...:::...: 
3-izbový byt, Bratislava, F. Kráľa 33   198 000 €  (5 964 948,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Lokalizácia:
Byt č. 12 sa nachádza na 3. poschodí obytného domu na ul. Fraňa Kráľa 33. Obytný dom sa nachádza v časti mesta Bratislava Staré Mesto v lukratívnej časti v blízkosti Horského parku. Strecha domu je plochá so živicovou krytinou. Dom bol, podľa správcu, postavený v roku 1935. Obytný dom má 5 podlaží. Horský park je dostupný do 10 minút pešo, je prístupný zo spevnenej komunikácie, napojený na všetky inžinierske siete. V blízkosti sa nenachádza priemyselná zóna, ktorá by negatívne ovplyvnila účel stavby. Jedná sa o časť pozostávajúcu prevažne z bytovej a občianskej výstavby.
Byt pozostáva z troch obytných miestností a príslušenstva. Príslušenstvom je chodba, predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC, špajza, 2x balkón a pivnica. Celková výmera podlahovej plochy bytu je 88,42 m?, z toho výmera bytu bez pivnice je 87 m?. Byt č 12 je primeraný veku domu s dobrou údržbou. Stropy sú s rovným podhľadom, steny sú vystierkované vymaľované, podlahy obytných miestností parkety, ostatné keramická dlažba, okná drevené zdvojené, dvere drevené s obložkami, vstupné dvere, bezpečnostné, kúpeľňa vaňa s umývadlom, vykurovanie a príprava TÚV je centrálna.
Byt č 12 je primeraný veku domu s dobrou údržbou.

Pozemky:
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu a spoluvlastníctvo k pozemku – parcela C KN č. 3670/1 zastavané plochy a nádvoria o výmere 495 m? a parcela C KN č. 3670/3 záhrady o výmere 497 m? vo veľkosti 748/10000.

Spoločné časti:
základy, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, vodorovné a zvislé nosné konštrukcie, izolačné konštrukcie.

Spoločné zariadenia: výťah, práčovňa, sušiareň, kotolňa, spoločné priestory v suteréne, vodovodné prípojky, teplonosné prípojky, kanalizačné prípojky, el. prípojky, telefónne prípojky.

Príslušenstvo domu: trvalé porasty, trávnaté porasty, oplotenie, konštrukcia na prášenie, spevnené plochy.

Poznámka:
Byt nebol znalcovi, napriek výzve o obhliadke sprístupnený, avšak znalec pri vypracovaní znaleckého posudku vychádzal z dostupných údajov, ktoré mal k dispozícii – byt zameral dňa 17.1.2017 pre podklady na vypracovanie záložnej zmluvy.

 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: