:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Martin, Kuzmányho 43   19 900 €  (599 507,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, je prístupný po spevnenej komunikácii, má tri vstupy zo severnej strany, prístup je zo spevnenej komunikácie, dome nemá výťahy, má jedno podzemné podlažie, kde sú umiestnené pivnice a spoločné miestnosti a tri nadzemné podlažia s tromi bytovými jednotkami na podlaží v každom vchode. Základy domu sú betónové monolitické, obvodové steny murované hr. 60 cm, stropy rovné železobetónové, schodisko monolitické s povrchom z liateho terazza, na podestách je keramická dlažba, strecha sedlového tvaru s vikierami, krytina strechy je z hliníkového plechu, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, oná na schodisku drevené dvojité, vchodové dvere prvé drevené presklené, druhé plastové, dom je v pôvodnom stave, prvky dlhodobej životnosti nejavia známky poškodenia, dom je dobre udržovaný.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne, teplonosné, plynové domové prípojky, a to aj v prípade ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne domu, v ktorom je byt umiestnený.
Byt č. 15 je jednoizbový s príslušenstvom: predsieň, kúpeľňa, WC, kuchyňa, špajza a pivnice v suteréne domu, byt má z predsiene prístup na loggiu. Byt je v pôvodnom stave, napojený je na domový telefón, svetelnú elektroinštaláciu, rozvody studenej a teplej vody, zdrojom teplej vody je plynový prietokový ohrievač, vykurovanie je lokálne plynovými gamat pecami. Bytové jadro je murované, okná sú drevené dvojité, dvere drevené rámové. Na stenách a stropoch sú hladké omietky, podlahy v obytnej izbe sú drevené dosky, v kuchyni je PVC, v ostatných miestnostiach je terazzo dlažba. Vnútorné vybavenie kúpeľne je liatinová vaňa, keramické umývadlo, kohútové batérie, splachovací záchod je samostatný, v kuchyni sa nachádza kuchynská linka s oceľovým drezovým umývadlom, plynový sporák, oceľové dvojumývadlo, vodovodná batéria. Byt je neobývaný, zanedbaný, vyžaduje výmenu vnútorného vybavenia a pôvodných prvkov krátkodobej životnosti.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu a spoluvlastnícky podiel k pozemku.
Obytný dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1927. Vzhľadom na vek, vykonané zateplenie, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 100 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: