:...:::...:[  Sobota, 27. Apríl 2024     -=  =-     meniny má - Jaroslav  ]:...:::...: 
2-izbový byt, Brezno, Krčulova 5   25 500 €  (768 213,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Byt sa nachádza v radovom murovanom bytovom dome so súp. č. 1202 pre kat. úz. Brezno. Bytový dom má celkom 1 + 3 podlažia, sedlovú valbovú strechu, 2 vchody, vo vchode č 5 je celkom 9 bytov, v suteréne sa nachádzajú pivnice a spoločné priestory, v obytných poschodiach sú po tri byty, dom nemá výťahy. Bytový dom je zrekonštruovaný, v roku 2021 bola zateplená fasáda.
Byt sa nachádza v sídliskovej bytovej zóne mesta Brezno, na Krčulovej ulici č. 5. Ide o obytné sídlisko blízke centrálnej časti mesta ležiace na pravej strane cestnej komunikácie vchádzajúcej do mesta od Banskej Bystrice. Obytný dom je napojený na všetky inžinierske siete včítane zemného plynu.
Byt sa nachádza na treťom podlaží, dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností a z príslušenstva, ktoré tvorí chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC a dve pivnice. Podlahová plocha bytu s príslušenstvom je 53,83 m?. Znalcovi nebola umožnená vnútorná ohliadka bytu.
S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu v podiele 5383/108948. Spoločnými časťami domu sú základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstup, závetrie, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie, ako aj zvislé nosné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sú práčovne, kočikárne, spoločné priestory, bleskozvod, STA, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky a to aj v prípade, že sú umiestnené mimo domu ak slúžia výlučne domu.

Znalcovi nebola umožnená ohliadka bytu. Obytný dom bol daný do užívania v roku 1961, vzhľadom na vek a technický stav je predpokladaná životnosť na 120 rokov.

 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: