:...:::...:[  Utorok, 30. Apríl 2024     -=  =-     meniny má - Anastázia  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Martin, Červenej armády 17   10 100 €  (304 273,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom v ktorom sa ohodnocovaný byt nachádza, má dva vstupy, má jedno podzemné podlažie, kde sa nachádzajú pivnice a spoločné miestnosti, a má III. nadzemné podlažia, kde sa v I.NP nachádzajú nebytové priestory - obchody a služby v II. - III.NP sa nachádzajú byty. Strecha domu je sedlová s valbami, dom nemá výťahy. Dom je kompletne zateplený, všetky okná sú plastové, vchodové dvere plastové s elektronickým vrátnikom, dom je napojený na všetky základné inžinierske siete t.j. elektrina, vodovod, kanalizácia, teplonosné rozvody. Základy sú betónové, zvislé konštrukcie sú murované, vodorovné nosné konštrukcie sú betónové, vonkajšie fasády sú s povrchovou úpravou na báze umelých látok, schodisko je železobetónové s povrchom nástupnice z terazza, na chodbách a podestách je liate terazzo. Strecha sedlového tvaru s valbami, krytina je plechová, klampiarske konštrukcie sú plechové. Dom je v dobrom technickom stave, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne, teplonosné domové prípojky, a to aj v prípade ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne domu, v ktorom je byt umiestnený.
Byt č. 2 je jednoizbový s príslušenstvom: predsieň, kuchyňa, kúpeľňa s WC, a pivnica v suteréne domu, byt má z izby prístup na balkón. Byt je v pôvodnom stave, napojený je na svetelnú elektroinštaláciu v kuchyni je aj motorická, rozvody studenej a teplej vody, vykurovanie je ústredné radiátory sú oceľové. Bytové jadro je murované, okná sú drevené zdvojené, dvere drevené plné hladké. Na stenách a stropoch sú hladké omietky, podlaha v obytnej izbe sú drevené parkety, v kuchyni je PVC, v kúpeľni a vo WC je keramická dlažba. Vnútorné vybavenie kúpeľne s WC je oceľová vaňa obmurovaná, keramické umývadlo, splachovací záchod, kohútové batérie. V kuchyni je starý elektrický sporák. Byt je neobývaný, zanedbaný, vyžaduje výmenu zariaďovacích predmetov a pôvodných prvkov krátkodobej životnosti.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu a spoluvlastnícky podiel k pozemku.
Obytný dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1959. Vzhľadom na vek, vykonané zateplenie, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 90 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: