:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
2-izbový byt, Martin - Vrútky, M. R. Štefánika 10   25 200 €  (759 175,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom je samostatne stojaci, má dva vstupy od ulice, a dva z dvora, nie je podpivničený, má deväť nadzemných podlaží, kde v I.NP sú umiestnené pivnice a spoločné miestnosti, v II. až IX. NP sú byty, dom má výťahy. Dom je kompletne zateplený, napojený na všetky verejné rozvody IS. Základy sú betónové, zvislé a vodorovné konštrukcie sú z prefabrikovaných panelov, vonkajšia úprava fasád na báze umelých látok, strecha je plochá, krytina je asfaltová, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu, dom má plastové okná, plastové vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, schodisko železobetónové s povrchom z PVC, na podestách je PVC, na chodbách v prízemí je keramická dlažba, dom je veľmi dobre udržiavaný, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky od hlavného domového uzáveru a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne tomuto domu.
Byt č. 67 je dvojizbový s príslušenstvom: predsieň, kúpeľňa, WC, kuchyňa, byt má z jednej izby prístup na balkón. Byt je v pôvodnom stave s umakartovým bytovým jadrom, napojený na vodovodnú, teplonosnú, elektrickú, telefónnu, plynovú a kanalizačnú prípojku. V byte sú rozvody teplej a studenej vody, vykurovaný je z ústredného zdroja, radiátory sú liatinové s termoregulačnými ventilmi a meračmi tepla, elektroinštalácia je svetelná s poistkovými automatmi. Podlahy v obytných miestnostiach sú drevené parkety, v ostatných je PVC. Na stenách a stopoch sú hladké omietky. Okná sú drevené zdvojené, dvere drevené plné hladké. Z vnútorného vybavenia sa v kuchyni nachádza kuchynská linka s oceľovým drezovým umývadlom, kohútovou batériou, plynový sporák s rúrou, digestor, keramický obklad steny pri sporáku. V kúpeľni je oceľová vaňa s oceľovým umývadlom, nerezová páková batéria, záchod je samostatný. Byt je neobývaný, bez údržby, vyžaduje výmenu vnútorného vybavenia a prvkov krátkodobej životnosti.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Bytový dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1975. Vzhľadom na vek, stavebno-technický stav, intenzitu užívania a vykonané zateplenie s odstránením stavebno-technických závad je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 90 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: