:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
2-izbový byt, Martin, Holubyho 25   30 000 €  (903 780,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom je samostatné stojaci, má päť vstupov, jedno podzemné podlažie, kde sú pivnice a spoločné miestnosti a tri nadzemné podlažia, kde sú umiestnené byty. Dom má krajné strany zateplené, okná má na schodiskách a v podzemnom podlaží plastové, vchodové dvere sú oceľové, nemá výťahy, napojený je na základné rozvody IS. Obvodové nosné steny sú murované hr. 45 cm, stropy rovné, schodisko monolitické s povrchom z liateho terazza, na podestách je terazzo dlažba, strecha je sedlového tvaru, krytina a klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, vnútorné omietky hladké, vonkajšie fasády sú na báze umelých látok. Dom je udržiavaný, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, vodorovné nosné, zvislé nosné a izolačné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sú: práčovne, sušiarne a žehliarne, kočikárne, spoločná TV anténa, bleskozvody, komíny, spoločný sklad, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, plynové, elektrické a telefónne domové prípojky a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu v ktorom byt umiestnený.
Byt č. 34 je dvojizbový s príslušenstvom: chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC a pivnica v suteréne domu, byt nemá balkón ani loggiu. Byt je napojený na vodovodné, elektrické, plynové, kanalizačné a teplonosné domové rozvody. V byte sú rozvody teplej a studenej vody, vykurovaný je z ústredného zdroja, radiátory sú oceľové s termoregulačnými ventilmi a meračmi tepla, elektroinštalácia je svetelná s poistkovými automatmi. Podlahy obytných miestností sú z drevených parkiet, v kuchyni je PVC, v chodbe a v kúpeľni s WC je terazzo dlažba. Okná sú drevené zdvojené, dvere drevené rámové, na stenách a stropoch sú hladké omietky. V byte je murované bytové jadro, kde v kúpeľni s WC je oceľová vaňa s keramickým obkladom, nerezovou pákovou batériou so sprchou, keramické umývadlo, splachovací záchod, keramický obklad stien. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s oceľovým drezovým umývadlom, kohútová batéria, plynový sporák s rúrou, keramický obklad stien. Byt je bez údržby, vyžaduje opravu.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Bytový dom v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1952. Vzhľadom na vek, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 90 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: