:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
rodinný dom, Detva, M.R. Štefánika 57   115 500 €  (3 479 553,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
POPIS STAVBY - Prevádzková budova letného štadióna a firmy OP č.súp. 3144 na p.č. 3799/2
Hodnotená stavba je na liste vlastníctva zapísaná ako Prevádzková budova letného štadióna a firmy OP č.súp. 3144 na parc.č. 3799/2 v k.ú. Detva, v zmysle platnej metodiky ide o budovu /pre výpočet RÚ ju zaraďujem medzi technickoprevádzkové budovy/, ktorá má tri nadzemné podlažia, nie je podpivničená. Objekt bol postavený v roku 2005, v súčasnom období sa nevyužíva, v treťom podlaží je poškodený požiarom. Dispozične sa v prízemí budovy nachádzajú firemné priestory, dielňa, šatne, sociálne priestory, chodba so schodiskom, na ďalších dvoch podlažiach sú ubytovacie priestory, na každom podlaží usporiadané dispozične do dvoch bytových jednotiek, teda celkom štyroch bytov, priestory je možné využívať aj ako kancelárie.
Konštrukčne ide o murovanú stavbu, základy sú betónové pásové s vodorovnou izoláciou, obvodové konštrukcie prevažne z betónových tvárnic s vloženým polystyrénom sú dodatočne zateplené kontaktným systémom, deliace konštrukcie sú murované, stropy vo väčšinovom vyhotovení železobetónové monolitické s rovnými podhľadmi, nad tretím podlažím drevené trámové s rovnými podhľadmi, strecha je manzardová, s valbami, krytina aj klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Podlahy sú prevažne z keramických dlažieb, v obytných miestnostiach plávajúce, z veľkoplošných laminátových parkiet, v sociálnym miestnostiach sú keramické dlažby. Fasáda je zo silikátových hladkých omietok, vnútorné omietky sú vápenné hladké, okná plastové, vnútorné dvere drevené dyhované, garážové vráta segmentové výklopné. Objekt je napojený na elektroinštaláciu, prípojku vody a kanalizáciu z verejných rozvodov, objekt je vykurovaný, zdrojom je kotol na tuhé palivo a aj záložný elektrický kotol, na ohrev TÚV slúži zásobníkový ohrievač vody.
V ubytovacích priestoroch sú zariaďovacie predmety, t.j. kuchynské linky, kúpeľne a WC v štandardnom vyhotovení.

Analýza polohy nehnuteľnosti:
Hodnotená nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej zóne okresného mesta Detva, na ulici M.R.Štefánika č.57A. Ide o časť mesta, ktorá leží v lokalite s názvom Dolinky, v severnej časti mesta s blízkosťou športových areálov v okolí, ulica M.R.Štefánika je hlavnou mestskou ulicou s dobrou občianskou vybavenosťou charakteru obchodov a služieb. Hodnotený objekt je prístupný po spevnených cestných komunikáciách, je napojený na základné inžinierske siete, t.j. elektroinštaláciu, vodu, kanalizáciu z verejných rozvodov, prípojku zemného plynu nemá. Dostupná mestská hromadná doprava je autobusová, životné prostredie v mieste je bez zjavného poškodenia, s bežnou hlučnosťou a prašnosťou od uličnej cestnej premávky.
Hodnotená nehnuteľnosť je prevádzková budova, v ktorej sú firemné priestory a 5 bytových /ubytovacích priestorov/, v súčasnom období sa objekt nevyužíva, v podkrovnom priestore je po požiari čiastočne poškodený, stavba vyžaduje opravy.

PRÍSLUŠENSTVO NEHNUTEĽNOSTI:
Príslušenstvom stavby je plechové oplotenie postavené na parcele C KN č. 3799/7, spevnené plochy na parcele C KN č. 3799/3, prípojka vody na parcele C KN č. 3799/3, prípojka kanalizácie na parcele C KN č. 3799/3, elektrická NN prípojka na parcele C KN č. 3799/3, vstupná brána na parcele C KN č. 3799/3



 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: