:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
2-izbový byt, Detva, A.Hlinku 6   33 500 €  (1 009 221,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Hodnotený byt sa nachádza v radovom panelovom obytnom dome č.súp. 903 v k.ú. Detva.
Dom je zrekonštruovaný, má zateplené obvodové steny, má celkom 1+8 podlaží, 6 vchodov, vo vchode č.6 je celkom 24 bytov, dom má výťahy, je napojený na všetky základné inžinierske siete včítane rozvodov zemného plynu.
Hodnotený byt sa nachádza v sídliskovej obytnej zóne okresného mesta Detva, na ulici A.Hlinku č.6, ide o časť mesta blízku širšiemu centru mesta. Hodnotený bytový dom má celkom 1+8 podlaží, 3 vchody, vo vchode č.6 je 24 bytov, hodnotený byt je na prvom poschodí /zvýšenom prízemí/ v stredovej sekcii. V danom mieste je občianska vybavenosť a služby zodpovedajúce centrálnej zóne okresného mesta, v blízkom okolí sa nachádzajú najmä ďalšie bytové domy, ale aj obchodné prevádzky, základné služby, budova pošty a pod. Hodnotený dom je prístupný po spevnených cestných komunikáciách, je napojený na všetky základné inžinierske siete.
Hodnotený byt je na 1.poschodí, dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností a z príslušenstva, ktoré tvorí predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, WC, loggia, komora mimo bytu na medziposchodí a pivnica v prízemí domu. Zistená podlahová plocha bytu s príslušenstvom, bez loggie, je 64,34 m2. Byt je prevažne v pôvodnom stave, jedinou zmenou je výmena okien za plastové. Bytové jadro je montované umakartové, v kúpeľni je len smaltovaná vaňa, umývadlo je zdemontované, samostatné WC je priechodné do kúpeľne. Kuchynská linka na báze dreva je s nerezovým drezom, pákovou nerezovou batériou a kombinovaným plynovým sporákom s elektrickou rúrou. Podlahy v izbách sú parketové, z bukových vlysov, v chodbe, kúpeľni a WC povlakové, z PVC, okná sú plastové, dvere drevené plné hladké alebo zasklené dyhované, vnútorné povrchy stien tvoria vápenné hladké stierky. Vykurovanie je ústredné, z centrálneho zdroja, radiátory oceľové. Obytný dom aj hodnotený byt majú dobrú údržbu, čomu zodpovedá aj ich technický stav.
S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu v podiele 6434/876416. Spoločnými časťami domu sú základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vstup, závetrie, schodiská, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie, ako aj zvislé nosné konštrukcie. Spoločnými zariadeniami domu sú výťah, práčovňa, kočikáreň, ďalšie spoločné priestory, bleskozvod, STA, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne a plynové domové prípojky a to aj v prípade, že sú umiestnené mimo domu ak slúžia výlučne domu.
Obytný dom bol daný do užívania v roku 1971, vzhľadom na vykonané rekonštrukcie domu, zistený technický stav a vykonávanú údržbu stanovujem pre výpočet opotrebenia nehnuteľnosti lineárnou metódou jeho životnosť na 100 rokov.

Ťarchy :
  1. Záložné právo v prospech ostatných vlastníkov bytov v obytnom dome - 569/98
  2. Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa, a.s., IČO 00151653


 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: