:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
2-izbový byt, Martin, Sklabinská 22   20 625 €  (621 349,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom, v ktorom sa ohodnocovaný byt nachádza je samostatne stojaci, má jeden vstup, je čiastočne podpivničený, má štyri nadzemné podlažia, kde sú umiestnené byty, v obytnom dome je 34 dvojizbových bytov. Dom je celý zateplený, na všetky základné inžinierske siete, nemá výťah, obvodové nosné steny sú z prefabrikovaných železobetónových panelov, stropy rovné železobetónové, schodisko monolitické s povrchom z PVC, strecha plochá, krytina strechy asfaltová, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, okná na schodisku sú plastové, vchodové dvere sú plastové s elektronickým vrátnikom, údržba domu je vykonávaná.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne, teplonosné domové prípojky, a to aj v prípade ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne domu, v ktorom je byt umiestnený.
Byt č. 26 je dvojizbový s príslušenstvom: predsieň s kuchynským kútom, chodba, kúpeľňa, WC, byt má dva balkóny. Byt je v pôvodnom stave, neobývaný, zanedbaný vnútorné vybavenie kuchyne, kúpeľne a WC je nepoužiteľné - vyžaduje výmenu, preto nie je vo výpočte s nim uvažované, bytové jadro je murované. Okná sú plastové so žalúziami, dvere drevené plné hladké, podlahy v obytných izbách z PVC, na stenách a stropoch sú VPC omietky, radiátory sú liatinové s termoregulačnými ventilmi a meračmi tepla. Byt vyžaduje kompletnú výmenu vnútorného vybavenia a prvkov krátkodobej životnosti.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Obytný dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1974. Vzhľadom na vek, vykonané zateplenie, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 90 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: