:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
3-izbový byt, Martin - Priekopa, F. Štefunku 1   31 875 €  (960 266,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom v ktorom sa ohodnocovaný byt nachádza je samostatne stojaci, má jeden vstup zo severnej strany a jeden z južnej, má dva výťahy, nie je podpivničený, má XIII. NP, kde v I.NP, kde sú umiestnené pivnice a spoločné miestnosti, v II. až XIII. sú umiestnené byty, po štyri na podlažie, v dome je 48 bytov. Dom nie je zateplený, napojený je na všetky verejné rozvody IS, základy sú betónové, zvislé a vodorovné konštrukcie sú z prefabrikovaných panelov, strecha je plochá s asfaltovou krytinou, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu, schodisko prefabrikované s povrchom z terazza, na podestách je PVC, na prízemí je keramická dlažba, okná na schodisku sú plastové, vchodové dvere plastové s elektronickým vrátnikom, dom je udržiavaný.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: miestnosti pre kočíky a bicykle, žehliarne, sušiarne, práčovňa, miestnosť merania a regulácie, spoločné miestnosti, výťahy, bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne, teplonosné a plynové domové prípojky, a to aj v prípade ak sú umiestnené mimo domu vrátane stúpacích vedení v dome s uzatváracími ventilmi.
Byt č. 41 je trojizbový s príslušenstvom: predsieň, šatník, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC a pivnica nachádzajúca sa v I.NP domu, z kuchyne je prístup na loggiu. Byt je v pôvodnom stave, napojený na domové rozvody vody, kanalizácie, elektriny, plynu, teplonosné rozvody, domový telefón, káblovú televíziu. V byte sú rozvody teplej a studenej vody, vykurovaný je z ústredného zdroja, radiátory sú oceľové. Svetelná elektroinštalácia s poistkovými automatmi. Podlahy všetkých miestností sú z PVC. Okná sú plastové, dvere drevené plné hladké a presklené. Na stenách a stropoch sú hladké omietky. V kúpeľni je oceľová vaňa, keramické umývadlo, kohútové batérie. Splachovací záchod je samostatný. V kuchyni je kuchynská linka s oceľovým drezovým umývadlom, nerezovou pákovou batériou, plynový sporák s rúrou, digestor, keramický obklad stien. Byt nie je obývaný, je zachovalý.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení domu.
Obytný dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1984. Vzhľadom na vek, stavebno-technický stav a intenzitu užívania, je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 80 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: