:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
1-izbový byt (garsónka), Martin, I. Textorisovej 3   9 900 €  (298 247,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom, v ktorom sa ohodnocovaný byt nachádza je samostatne stojaci, jeden vstup má z južnej strany a jeden zo severnej, má dvanásť nadzemných podlaží, nie je podpivničený, strechu má plochú. V I.NP sa nachádzajú byty spoločné miestnosti a dva nebytové priestory, v II. až XII. NP sú bytové jednotky, po päť na podlažie a k nim prislúchajúce pivnice, dom má dva výťahy. Základy sú betónové, zvislé a vodorovné konštrukcie sú z panelových prefabrikátov, schodisko prefabrikované s povrchom z terazza, podesty a chodby sú z keramickej dlažby a PVC, strecha je plochá s asfaltovou krytinou, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu, okná na schodisku sú plastové. Bytový dom je kompletne zateplený, má nové okná, dvere, podlahy, zmodernizované výťahy, chránený je kamerovým systémom, na vchodových dverách je elektronický vrátnik. Napojený na všetky základné inžinierske siete t.j. plyn, elektrina, vodovod, kanalizácia, teplonosné rozvody, káblová televízia, bytový hlásnik, je v dobrom technickom stave, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené, je pravidelne udržiavaný.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodiská, pivnice, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné pre jeho podstatu a bezpečnosť.
Spoločnými zariadeniami domu sú: spoločné miestnosti, práčovňa, , žehliareň, sušiarne, kumbály, miestnosť pre MaRT, miestnosť pre batérie núdzového osvetlenia, osobný výťah, nákladný výťah, bleskozvody, vodovodné, kanalizačné, elektrické, telefónne, teplonosné a plynové domové prípojky, a to aj v prípade ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne domu, v ktorom je byt umiestnený.
Byt č. 50 je garsónka, pôvodne pozostávajúca z jednej obytnej izby s kuchynským kútom, kúpeľne, WC, predsiene a pivnica nachádzajúca sa na tom istom poschodí ako byt, byt nemá balkón ani loggiu. Byt je vyhorený bez vnútorného vybavenia, bez jadra, neobývaný, použiteľné je len plastové okno a vchodové dvere, ktoré sú tiež poškodené. Byt vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných časti a spoločných zariadení domu.
Obytný dom, v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1981. V zmysle použitej metodiky je predpokladaná základná životnosť budov občianskej výstavby s panelovým obvodovým plášťom 80-100 rokov. Vzhľadom na vek, vykonané zateplenie, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 90 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: