:...:::...:[  Streda, 1. Máj 2024     -=  =-     meniny má - : Sviatok práce  ]:...:::...: 
1-izbový byt, Martin, Záborského 1   18 300 €  (551 306,-Sk)
Ponuka bytov
1-izbové
   
2-izbové
  Krčulova 5, Brezno
   
3-izbové
   
Ponuka domov
rodinné domy
   M. Rázusa 37, Brezno
   
Hnutelné veci
autá
   
 Profil
 Dražby
Všeobecné informácie
Referencie
Dokumenty
 Kontakty

 
Popis Charakteristika Pôdorys Fotografie Dokumenty Mapa Dražba
Bytový dom je samostatné stojaci, má jeden samostatných vstup, jedno podzemné podlažie, kde sú pivnice a spoločné miestnosti a tri nadzemné podlažia, kde sú umiestnené byty. Dom je celý zateplený, okná má plastové, vchodové dvere sú plastové, nemá výťahy, napojený je na základné rozvody IS. Obvodové nosné steny sú murované hr. 45 cm, stropy rovné, schodisko monolitické s povrchom z liateho terazza, strecha je sedlového tvaru, krytina a klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, vnútorné omietky hladké, vonkajšie fasády sú na báze umelých látok, vchodové dvere plastové s elektronickým vrátnikom. Dom je udržiavaný, poškodenie prvkov dlhodobej životnosti nebolo zistené.
Spoločnými časťami domu sú: základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, vodorovné nosné, zvislé nosné a izolačné konštrukcie.
Spoločnými zariadeniami domu sú: práčovne, sušiarne a žehliarne, kočikárne, spoločná TV anténa, bleskozvody, komíny, spoločný sklad, vodovodné, teplonosné, kanalizačné, elektrické a telefónne domové prípojky a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu v ktorom byt umiestnený.
Byt č. 8 je jednoizbový s príslušenstvom: chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC a pivnica v suteréne domu, byt nemá balkón ani loggiu. Byt nie je trvalo obývaný, je zanedbaný, bez vybavenia kuchyne, je napojený na vodovodné, elektrické, kanalizačné a teplonosné domové rozvody. V byte sú rozvody teplej a studenej vody, vykurovaný je z ústredného zdroja, radiátory sú oceľové s termoregulačnými ventilmi a meračmi tepla, elektroinštalácia je svetelná s poistkovými automatmi. Podlaha v obytnej miestnosti je z drevených parkiet, v kuchyni je PVC, v chodbe V kúpeľni s WC je keramická dlažba. Okná sú plastové s hliníkovými žalúziami, dvere drevené plné hladké, na stenách a stropoch sú hladké omietky. V byte je murované bytové jadro, kde v kúpeľni s WC je oceľová vaňa s keramickým obkladom, kohútovou batériou so sprchou, splachovací záchod, keramický obklad stien. V kuchyni sa z vnútorného vybavenia nachádza len kohútová batéria. Byt je bez údržby, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.
S vlastníctvom bytu je spojené aj spoluvlastníctvo spoločných časti a spoločných zariadení domu.
Bytový dom v ktorom je ohodnocovaný byt umiestnený, bol daný do užívania v r. 1952. Vzhľadom na vek, stavebno-technický stav a intenzitu užívania je vo výpočte uvažované s celkovou životnosťou 100 rokov.
 
 
Copyright © 2011 HPC AUCTION s.r.o. ® - All rights reserved, web design: Mgr. Pavel Novák,   ||   počet prístupov: